måndag 5 mars 2007

Flyktingmottagningen riskerar haveri

I fredags lämnade Integrationsverket ytterligare en rapport om det växande problemet i flyktingmottagningen. Idag skriver Svd att Flyktingexperter befarar ett haveri. Jag har tagit upp frågan tidigare i min blogg. Fattar inte vad Nyanko Sabuni och Tobias Billström väntar på. Debatten den 13/2 blir intressant…förhoppningsvis har vi då i partiet också en lite tuffare linje. S behöver flytta fram postionerna i frågan. Hur länge ska kommuner få säga nej till flyktingmottagning? Och vad gör vi åt den akuta situationen?

I debatten mot Anders Lago, kommunalråd i Södertälje, SVT aktuellt idag kl 21.00 snackar migrationsminister Tobias Billström om att moderaterna länge har velat ändra hela mottagningssystemet. Senare i samma debatt medger han att han vill ge mer information till asylsökarna...som om det inte gjorts innan Tobias!? Om det är "den stora insatsen" för att möta den ökade flyktingströmmen har Sverige stora problem...Inlägget är pingat på intressant.se
Andra bloggar om: , , Sabuni, samhälle, invandring, flyktingar, Billström

1 kommentar:

Robban sa...

En sak ar helt klar. Massinvandringen maste stoppas, alla overksamma som ar nyinflyttde maste atervanda, inte som nu, som turister pa semester till sitt hemland, men permanent. Jag kanner ingen, och har aldrig hort talas om en person i sverige som inte vill ha en "ansvarsfull invandring". Jag raknar inte in media eller politiker i detta eftersom nastan alla inom media och politiker vill ha motsatsen, de vill ha en fortsatt okontrollerad massinvandring av oidentifierade framlingar fran helt andra kulturer som utnyttjar Svenskarnas sjuka och helt omotiverade politik. De har aldrig nagonsin kunnat motivera varfor dom vill det, eller varfor det skulle vara bra for deras land eller parti. Jag tar for givet att Luciano haller med mej, trots att du ar politiker, om inte sa motivera varfor den okontrollerade massinvandring maste fortsatta utarma sverige. Sverige ar numera ett sjukt land utan styrning, man skams for att vara svensk.