söndag 22 april 2007

Carl Bildts kompis skämmer bort sig

Den amerikanska presidentkandidaten John McCains, utrikesminister Carl Bildts nära vän och styrelsekollega i krigslobbygruppen CLI, har humor. Men nu har blivit kraftigt ifrågasatt också i USA. Senatorn bytte ut texten i Beach Boys låt Barbara Ann till Bomb Iran när han frågade honom hur han ville att USA ska hantera Iran (Svd). Här är filmen.

Läs också denna länk (och andra länkar som finns i den texten) om Carl Bildts organisation CLI. Där framgår att CLI stod i direkt kontakt med Rumsfeld och andra krigsansvariga i samband med uppmarschen mot kriget.

5 kommentarer:

embe sa...

Skämmer bort sig...? Hur då? Använder han en extra lyxig mic, eller?

Anonym sa...

Hyfsat misslyckad titel för det inlägget. Vad har vår utrikesminister med McCains uttalande att göra? Lite självransakan nu, kunde du inte valt en bättre titel och infallsvinkel än det försöka svartmåla Bildt eftersom McCain sitter i samma styrelse? Lite väl fåningt för en riksdagsledamot? Har du inte bättre saker att göra för våra skattepengar?

Luciano Astudillo sa...

Bildt brukar hylla sin kompis McCain i olika sammanhang. Det finns allvar i det som du uppfattar som fånigt. Bildt representerar nått mycket osvenskt i svensk utrikespolitisk nutidshistoria. Ovasett hur kunnig han än må vara.

Anonym sa...

Äh, snacka om osvenskt för dig själv. Sedan så tycker jag du ska lära dig svenska och därefter kan jag hålla med dig i sak om att John McCains åsikter inte stämmer med våra, men blanda inte in Carl Bildt i det hela.

Glocalnet är inte lägst längre.

Luciano Astudillo sa...

Jag ska jobba på min svenska. Kan bli lite slarv ibland. Bra att du håller med mig om John McCain.


Glocalnet är inte lägst längre?