måndag 12 mars 2007

Snoop som förebild?


Läser i Aftonbladet att du gjort bort dig Snoop Dogg. Jag måste medge att jag inte förstår hur du tänker och agerar. Många ser upp till dig på många sätt eftersom du är ett geni, …jag blir så förbannat besviken! Även om det visar sig att du inte är skyldig tycker jag att du ska välja ditt sammanhang med större omsorg.
Inlägget är pingat på intressant.se, nyligen.se,
Andra bloggar om: , samhälle, snoop

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag reagerade inte riktigt som du, jag tänkte just på hur löjligt det är av polisen att sätta fast just snoop, när jag kan tänka mig att det finns massor av mer människor som använder droger en lördag kväll. Men visst set an example...

känner mig splitrad.

Anonym sa...

Luciano, nu tänker du som en politiskt korrekt politiker som har tappat verklighetsförankring. Om du tänker efter noga så förstår du nog varför Snoop röker på. Han är från en annan verklighet än du. Han behöver inte sköta sig för att uppfattas som prydlig, korrekt och innehavare av hög svansföring. Reagerar du på samma sätt när någon är djäkligt full? Alkohol skadar också även om det inte är brottsligt att dricka alkohol (om man är över 18).

Luciano Astudillo sa...

Det kan uppfattas som om jag är ”politisk korrekt” men jag tror att jag har i det närmaste en autoritär syn på narkotika. Det har jag för den verklighet jag upplevt sett på mycket nära håll här i Sverige.

Jag var mer kluven för, nu är jag det inte längre. Om man ser på många av de fans han har så är det tyvärr många som befinner sig i gränslandet. Då måste man vara kristallklar, allt annat är ett svek…

Polisens fel, jag vet inte? Men Snoop knows better then that…han borde inte ens ge dem chansen.

Anonym sa...

Vilka är dina tre bästa Snoop låtar?