måndag 17 september 2007

Moderaterna vs Socialdemokraterna

Det har gått ett år efter valet. Fredrik Reinfeldt låter alltmer som en furste. Och vad är orsaken till den negativa opinionen?

En företagare i Linköping berättade att hans anställda ringde och undrade varför det drogs för lite i skatt, säger Fredrik Reinfeldt. Alltså har folk inte tagit in detta, hur kraftigt och brett vi har sänkt inkomstskatterna. De tror att det enda vi har gjort är att höja a-kasseavgifterna, och att de går back. (DN)
Att folk inte förstått! Det är ju precis tvärtom. En del har kritiserat Fredrik Reinfeldt för att han synts för lite. Jag ansluter mig till den kritiken. Mera sånt i media, Fredrik!

Jag säger som Mona Sahlin inför er fest:

Men vad ska du fira, Fredrik
Reinfeldt?
• Att de rika blir rikare.
• Att arbetsmarknaden blir otryggare.
• Att räntorna stiger så att det
blir dyrare att bo.
• Att 300 000 personer har lämnat
akassan
• Att sjuka får lägre ersättning (Svd)

PS. Alltfler sluter upp mot Vilks hot (Svd, Svd2, DN). Glädjande och det enda rätta. Lyssna gärna också på Kulturnytt idag. Här får du ett smakprov: Vi har annat att tänka på, sa en ung kvinna irriterat och en palestinsk journalist kallade hela affären för en patetiskt ohelig allians mellan en dålig konstnär som vill bli berömd och en marginaliserad terrorgrupp i desperat behov av publicitet. DS.

Inga kommentarer: