onsdag 4 juli 2007

Outlandish ger styrkaIdag är en sådan dag. Har ni varit med om dem? Man tvivlar. Man känner sig osäker.

I Sverige försöker den kristna konservativa högern mäla ut sig och hotar att kasta tillbaka oss till medeltiden genom att förbjuda abort(DN). De har ingen chans. Men det är klart man blir förbannad.

BBC journalisten är äntligen frisläppt (DN, DN2). Men hur är det i Gaza, egentligen? Vi nås av nya rapporter av döda flyktingar som försöker nå Europa (DN). I Pakistan kommer troligtvis den röda moskén snart stormas som ockuperat de unga fanatiska muslimerna (Svd). Svennis ska få nytt jobb (DN). Kul för honom. Men allt beror på om den fd thailändske presidenten som plundrat sitt land få köpa klubben. Inte lika kul längre.

Vem är jag i hela det här? Spelar det roll vad jag tycker och vad jag gör? Jag tror det. Men idag är ändå sådan dag. Då ger Olandisch styrka…

5 kommentarer:

Robsten sa...

Du missbrukar Twinglylänkarna Luciano, i förlängningen förstör du för alla genom att de tar bort länkarna om alla gör som du, kan du inte förstå det?

Luciano Astudillo sa...

nej

Robsten sa...

För det första så har du samlat på dig så många länkar som möjligt utan att skriva något om det artiklarna handlar om, du bara pekar på att de finns vilket folk kan läsa sig till ändå om de besvärar sig att surfa in på DN eller SvD. Tidningarna länkar alltså till dig och du höjer din besöksstatistik utan att egentligen skriva eller uttrycka någon åsikt, det finns en uppenbar risk att tidningarna tröttnar på detta, dessutom drunknar ju de länkar där personer skrivit långa artiklar i ämnet och uttryckt egna åsikter i frågan med en massa meningslösa länkar, vad får folk läsa om de klickar på din länk? Ingenting, du sabbar för de som lagt ner ett stort jobb och skrivit utförligt hur de ställer sig till just den artikeln.

Luciano Astudillo sa...

Håller inte med.

Tobias Struck sa...

Luciano. Nu är du väl på semester. Men detta var det värsta jag har sett på en socialdemokratisk blogg. Har du lyssnat på texten? Den uppmanar palestinska barn att kasta stenar på israeliska militärer. Att palestinska barn gör det, är frukten av radikal islamistisk propaganda om martyrskap. Om soldaterna öppnar eld, så anses barnen bli martyrer. Det palestinska folket lider under ockupation på grund av en hopplös konflikt mellan fanatiker på båda sidor. Sionister som anser att palestinierna skall kastas ut från Västbanken och islamister som anser att staten Israel är illegitim är precis lika fanatiska. Barnen utnyttjas. Du borde skämmas och detta kommer inte att stå obesvarat. En svensk riksdagsman som stödjer en propaganda, som gör barn till martyrer!