tisdag 3 juli 2007

Dilbas skämtLondonborna vaknade upp till ytterligare en dag som starkt präglades av den senaste tidens attentatsförsök. Polisnärvaron var fortsatt hög på flygplatser och tågstationer, samtidigt som kaos rådde i tunnelbanan efter flera säkerhetsvarningar, bland annat i Hammersmith där polisen genomförde en kontrollerad sprängning av ett misstänkt föremål. (ur DN idag)


Var har du varit de senaste dagarna Dilba? Tänkte du inte på de senaste dagarnas händelser i Storbrittannien? Dags att dra din klassiker?

Dilba i media: DN, svd
Mer om Brown: Svd

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att det är en självklarhet att hon, och alla andra i ett land med yttrandefrihet, ska ha rätt att skämta om såväl terrorism, alla frihetsinskränkningar i samband med "kriget mot terrorismen", övervakningssamhället och i stort sett allt annat man kan tänka sig.

Robsten sa...

Utmärkt sätt att samla så många twingly-länkar som möjligt på kortaste möjliga artikel. Snudd på missbruk skulle man kunna säga, gör alla så så tar de snart bort dessa länkar.

Anonym sa...

Anonym... Situationen visar ju ganska tydligt att hon har rätt att skämta om terrorism etc. Och att hon får ta konsekvenserna av sitt skämtande. Det är ingen rättighet att flyga flygplan.

adalbert sa...

Skämta? Dilba är tydligen fulkomligt ovetande om att massor av människor upplever flygplanskapningar som terrorismen, många har personliga förluster av flygplanskapningar. Man väntar sig att en normal människa begriper att inte är lämplig att skämta om sådanna ting.
Skall din nästa skämt Dilba kommer att handla om massmorden under andra väldskrigen?

Adalbert

Tratten sa...

Alla som rest till Staterna, vet vilka oerhört löjelseväckande frågor man får svara på (och vilken j-vla tid det tar). Frågor likt: "Har du någonsin utfört ett terrorattentat" och fler i samma idiotiska stil. Som om en terrorist skulle svara jakande...

Anonym sa...

Hon är nog inget ljushuvud.
Därav uttalandet..