onsdag 5 december 2007

Reinfeldt i tomteluva? Trams!

Har ni sett det här tramset? Fredrik Reinfeldt i tomteluva framför en julkalender som delar ut julklappar! Jobbskatteavdrag, miljöbilspremie, nystartsjobb, mm.

Ursäkta ni kanske tycker jag tar i. Men jag tycker det är en vidrig syn på politik som moderaterna avslöjar. Som om politik vore att ge gåvors till människor. Politik handlar om samhällsförändring. Om att, tillsammans med andra, försöka förbättra Sverige och världen.

Inte heller konstigt att vår statminister tappar i förtroende. Att han överhuvudtaget lånar sig till denna typ av jippon. Pinsamt.

Dessutom slår jag vad om, även om alla luckor går att öppna, att jultomte Reinfeldt inte berättar om de hårda klapparna han delat ut det första året. För är det något den borgerliga regeringen verkligen bidraget med är att gör Sverige hårt och kallt!

Moderaterna borde skämmas!

Här kan ni läsa om Geijeraffären i media: Svd, DN, DN2, DN3
Här kan ni läsa om M samarbete med SD: AB

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte bara Moderater som borde skämmas utan samtliga politiker i detta land.Men det är ju också detta som gör dem lämpliga som politiker då de ju nu saknar all form av moral och respekt för folket.

Pelle

nicklas eriksson sa...

Psch! Som om sossarna skulle ändra tillbaka så mycket då om partiet vinner 2010... Man kommer som vanligt att skylla på att "det inte går".


http://arbetarperspektiv.blogg.se

jenna sa...

Men hallå, att ge saker helt utan att folk behöver göra något för det är ju vad socialdemokraterna gjort i alla sina år vid makten!

Anonym sa...

Ni borde skämmas som förstört Sverige. Vård och skola är körd i botten. Sverige har gått från plats 3 till 14 på välståndsligan sen 1970 jag undrar varför men du tror ni är bäst?
Roberth