söndag 21 oktober 2007

Paolo tar revansch

Jag har svårt att skriva, är lite dyslektisk. Men det finns ju rättstavningsprogram. Det svåra är att berätta en historia, säger Paolo Roberto till DN när han berättar om sin kokbok "Mina fastrars mat".

Jag har lite svårt att förlika mig med tanken att du gått och blivit borgerlig på äldre dar. Men låt gå: Du är en champ killen och en förebild för många! Det kan ingen ta ifrån dig.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Eftersom du varken är kunnig eller välinformerad måste jag upplysa dig. Roberto har inte varit en Champ! Han gick en titelmatch mot en spanjor och fick mycket stryk tills domaren stoppade matchen. Så du kanske skulle läsa på. iofs har det lyst igenom länge att du inte förstår mycket i samhället.

Roberth

Luciano Astudillo sa...

Roberth

Av alla som kommenterat på min blogg har du visat dig vara den absolut roligaste. Tilltalet, din klockrena formuleringar, mm, mm. Nice! Fortsätt så!

I mångas ögon är Paolo champ. Champ kan man bli i ringen. Sant! Men också för annat man åstadkommer i sitt liv. Vad har du att stoltsera med herr Roberth?

Anonym sa...

Om Paolo har gått och blivit borgerlig på gamla dar så är det fullkomligt normalt av en tänkande människa.
Där är väl ingen normal människa som tror på socialismen längre. Den är bara till för de egna pamparna sådana som Göran Persson. Ulrika Messing och Du själv också för den delen.
Kan Du förklara för mig varför Du skall ha 52.000 i månadslön när en sjuksköterska ine har mer än 22.000
i månaden.

KARIN I MALMÖ

Anonym sa...

jag har att stoltsera med det viktigaste en person kan upptäcka. Det stavas uppvaknande. Jag vaknade upp efter att ha varit sosse i allt för många år. Jag såg ljuset. Jag såg hur ditt parti monterat ner välfärden inom skolan, äldreomsorgen, pensionärerna osv. jag såg Mona Sahlin göra bort sig gång på gång men ändå bli partiledare. Jag såg hur asylsnyltare vällde in över landet. Jag såg att ditt parti vill ha ett bidragssamhälle där en del ska betala för kronblommarna i samhället. jag såg att detta parti vill jag verkligen inte förknippas med mer!
Roberth Ström

Anonym sa...

Snälla roberth kan du inte hålla dig till ett namn. Det blir lite löjligt när du skriver under en mängd synonymer.

Lars från Landskrona

Anonym sa...

Lille Lars som knappast bor i Landskrona jag skriver under på alla inlägg!
Roberth Ström

Anonym sa...

jag heter lars lika mycket som du heter !louise" "Kristina" och "Karin"

Lägg ner nån gång! Du blir om möjligt ännu mindre tagen på allvar när du håller på så.

Anonym sa...

Eftersom du verkar vara blogginnehavren själv eller en vän till han så är detta meningslöst. trolix@hotmail.com
maila mig jag är den jag utger mig för! vem är du?

Luciano Astudillo sa...

Blogginhavaren själv har inte tid med att ha vuxenterapi med dig Roberth. Idag har fram tills nu har nästa 400 unika besökare läst bloggen. Lägg ner och kör igång en egen blogg!

Anonym sa...

Varför raderar du inlägg som inte passar in i din sk perfekta värlsbild? Vuxenterapi? Det borde du söka eller så borde du förstå uttrycket pengapåsen. Du vet lille Luciano den är inte oändlig!
Roberth Ström