söndag 21 oktober 2007

Den stora bluffen

Sd gör vad de kan för att att putsa upp fasaden. Men " den invandrarfientliga politiken är fortfarande central", uppger Svd. Och hatet och föraktet lyser igenom. Läs DN:

- De kan väl bara ta sina BMW-ar och sticka hem, sa en deltagare i helgen.

I en annan lång artikel pekar Jomshof ut muslimska arabiska män som frekventa våldtäktsmän med "rasistiska och kulturella motiv" att begå övergrepp på svenska flickor.


Sd är en stor bluff. De försöker gör det som de tror kan locka bredare grupper just idag. Men hela deras politik bygger på förakt och hat mot "dom andra". Idag mot den som ser annorlunda ut, imorgon kanske mot dig! Och blir det gångbart att spy ut mer galla...ja, då kommer också Sd göra det. Tveka inte om det.

Åkesson, har du ringt och gratulerat dina kompisar i SVP?


Media: DN, DN2

12 kommentarer:

Anonym sa...

Snarar du som är en stor bluff! Hade du inte hat utländsk härkomst hade du suuttit på nån fabrik. Du är resultat av en populistisk kvotering. Då ditt kära parti vill ha in mer personer som dig i partiet. Det har inget med kompetens eller kunnande att göra enbart etnicitet!Läs på brå se där vilka som står för dom flesta brotten/våldtäckterna. Eller är du inte läskunnig?
Roberth Ström

Staffan V sa...

Man kan ju också notera att SD verjar inte ha några som helst problem med svenska våldtäktsmän så det är uppenbarligen inte själva våldtäkterna som är problemet för dom.

Anonym sa...

Vi ses i riksdagen!

eriande sa...

4500 anmälda våldtäkter per år.. det är svårt att inte uppröras om man då räknar om brås siffror för överrepresentation till populationsstorlek så framgår det att ~40% av våltäktenra utförs av utlandsfödda. Detta trots att de bara utgör 10-12% av befolkningen..

Tycker du det är rimligt utan att det uppmärksammas?!

Räknar man därtil 2:a generationens så får man att en majoritet av våltäkterna begås av invandrare.

Så om man ska vara lite realistisk och angripa problemet där förekomsten är som störst så är det invandrares våltäkter man i första hand får rikta sig till.

Att få bort alla våldtäkter är förstås en utopi men det minsta vi kan KRÄVA är väl att invandrare inte begår fler våltäkter än Svenskar?

För så länge så är fallet är det fel sorts invandrare vi släpper in.

Anonym sa...

Hur var detnu med Din höga utbildning?
Civilingenjör på LTH med studier på "fritid"
Är det därför Du inte finns i studentarkivet där överhuvudtaget?

Anonym sa...

Vänligen publicera Din CV det skulle vara intressant läsning.
Som sagt Du finns inte i studentarkivet.

Kristina

Luciano Astudillo sa...

Det verkar som om vissa tycker att det skulle vara en förmildrande omständighet om våldtäktsmannen skulle vara inrikesfödd. Jag tycker alla våldtäkter är fruktansvärda! Jag tycker det är bra att utländska medborgare som döms för våldtäkt också kan bli utvisade som en del av straffet.

Vad gäller min utbildning är det bara att leta på. Jag var faktiskt riktigt duktig mina första tre år. Sedan tog andra intressen över lite för mycket. Synd, men är mer än nöjd med att jag tog ut examen! Undrar hur det är med en del av de som läste till civilingengör i SDs nuvarande ledning? Vet att några till och med läste på LTH...media borde kolla upp det där.

PS. Per Warfvinge, vice rektor för grundutbildningen, var min handledare. Kolla med honom. Bli inte för besvikna bara! DS.

Anonym sa...

Varför visar Du inte Din CV här på Din hemsida?
Det är underligt om Du har LTH examen, varför visar Du den inte?
Det är dags att Du visar upp Din CV.

KRISTINA

Anonym sa...

Som jag sagt ett tag denna person är ett skämt! är det såna här vi vill ha leda Sverige? nej bevaremigväl. Rösta på vad som helst men inte en sosse! Så du gick inte ens klart dina studier?
Roberth Ström

Anonym sa...

Luciano,

Hur kan Du hävda att Du har en civ.ingexamen om Du inte "gått" färdigt.
Varför ljuger Du?
Visserligen är vi vana att politiker ljuger om det mesta ,men varför ljuga om en examen.
Det blir ju som REEFAT EL SAJED som ljög om sin doktorshatt eller som Göran Persson som ljög om sina universitetsstudier och om examensarbeten som låg i datorn.
Det är väl magstarkt.

Louise

Luciano Astudillo sa...

Som sagt: Ring Per Warfvinge, vice rektor för grundutbildningen. Han var min handledare. Kolla med honom. Bli inte för besvikna bara!

Passar inte det in i era föreställningar och fördomar?

En kille som älskar Sverige, som gör vad han kan för att göra ett bra land bättre och som har fixat en bra högskoleutbildning. Oj vad det måste smärta!

Ta hand om er.

Anonym sa...

En kille med utländsk härkomst som gått några år på högskola. En lyckad integration vi har i Sverige..... Att du försöker göra Sverige bättre det finns bara i din lilla psuedovärld!
Roberth Ström