fredag 7 september 2007

Reinfeldt, Björklund och Zlatan…

Då var Fredrik Reinfeldts möte med ambassadörena avklarat. Ett bra initiativ, även om det var lite sent påkommet. Dialogen måste fortgå, men samtidigt måste högerregeringen ta tag i segregationen.

Jan Björklund är vald. Han lovar vara en snäll och go kille. Detta för att blidka socialliberalerna, tro mig. Får se hur länge det dröjer innan majoren hytter med näven, spänner blicken och börjar skälla.

Den stora Malmönyheten är att Sveriges bästa fotbollsspelare har skaffat en bostad himma i Malmö. Det kunde ha blivet Dubai, Rivieran, ja var som egentligen. (sannolikt har han väl hus där också), men det blev Malmö. Från Rosengård till Guldkusten. Välkommen hem, säger till och med grannarna! Intressant. Rosengårdsgrabben är helt plötsligt välkommen till Malmös guldkust...

PS. Förlåt Zlatan att jag tar upp dig i samma inlägg som de två andra herrarna. DS.


Björklund: DN, DN2, Svd

Vilkskrisen: DN, DN2, Svd, Svd1

Zlatan: Kvp

3 kommentarer:

Kostas sa...

Varfor skulle inte Zlatan vara valkommen till "Malmos guldkust"?
Snacka om fordommar.
Alla som arbetar hart ar valkomna - daremot inte alla som sitter pa roven och klagar och vill ha pengar for att gjora ingenting.

Skuncke sa...

Återvandringsfrågan och frågan om ett muslimfritt Sverige har aldrig varit mer aktuell.

För övrigt heter det inte "profeten Muhammed", det heter "muslimernas så kallade profet Muhammed".

Luciano Astudillo sa...

Kostas! Du l�ser in n�got jag inte skrivit. Men jag drar mig �nd� till minnen en namninsamling i Bunkeflo och protesterna i Bergaskolan...f�rvisso inte Gildkusten...