måndag 2 april 2007

Littorins pinsamma rekord

Det måste vara ett slags rekord. Långtidsarbetslösheten bland ungdomar har ökat nästan 200 procent, trots en högkonjunktur. Det brukar annar sägas att just ungdomar brukar vara de som gynnas av en högkonjunktur.

Att detta sker är ingen slump. Det är medveten politik av dig Littorin i syfte att ställa om svensk arbetsmarknad. Men du har slagit in på en mycket farlig väg…har skrivit en artikel i frågan idag i Sydsvenskan och senare idag presenterar vi en rapport om sveket mot de unga i samband med att arbetsmarknadsutskottets s-grupp besöker Malmö.

3 kommentarer:

Johanna Graf sa...

Hej, vad kul att du börjat blogga! Fast det var ju ett tag sedan, jag är litet senfärdig av mig. Nisha skrev att du liknar Zlatan på bloggbilden, fast jag tycker att du är bäst i rollen som dig själv!

CV sa...

Det är inget vidare rekord han slagit, den gode Littorin. Det är alltid hemskt när människor drabbas av arbetslöshet, men för unga är det ännu värre, för det kan skapa en hel generation som slutar tro på sig själva.
RS
kulturbloggen.com

Luciano Astudillo sa...

Jag som partiets (s)latan. Lite kul. Men jag är nöjd med att vara mig... Vad gäller ungas arbestslöhet är det precis som kulturbloggen skriver. Se gärna rapporten.

Hälsar
Luciano