fredag 13 april 2007

SD har gått vilse i pannkakan

Jag såg inte debatten mellan Sverigedemokraterna och folkpartiet idag (DN). Men av det jag har läst låter det inte bra. På söndag är det Moderaternas tur (Svd). Jag är orolig. Ryktet sprids att vi socialdemokrater inte vill eller vågar ta debatten. Det är fel. Jag kunde inte på söndag av privata skäl. Fråga Karin på Tv8. Men debatten tar jag gärna. När jag inte tar mitt ansvar som förälder.

8 kommentarer:

BefriaMedia sa...

Om du inte kunde ta debatten sa finns det val fler an 1 sosse? Tycker du inte att det skulle vara oerhort pinsamt for S att ta en debatt med SD efter att S stangde deras hemsidor fore valet? Ett pinsamt mote tycker jag. S ledningen vagade helt enkelt inte ta debatten, SD skulle gora cirklar runt er, ni skulle bli helt forvirrade av en debatt. Om ni vagade ta en debatt skulle det ju hant FORE valet, yes? Istallet stangde ni deras hemsidor, tillfalligt, det var antidemokratiskt gjort, erkann det? Ska bli kul att se debatterna senare. SD kanske byter storlek med S inom en snar framtid. S som minsta parti och SD storst, undrar om SD skulle forbjuda era hemsidor i den situationen?

Jonas Morian sa...

Enligt Marita Ulvskog tackade s nej till att medverka i programmet på söndag eftersom partiet inte har diskuterat färdigt sin valanalys. I mina öron låter detta som ett mycket märkligt skäl. Analysen presenterades för två veckor sedan, och de delar av den som behandlar Sverigedemokraterna torde val välkända för den socialdemokratiska partiledningen vid det här laget.

Kalle sa...

Först fick jag en känsla av att du skrev ironiskt. Sedan läste jag din presentation och förstod att så inte var fallet. Pinsamt!

Nu vet ju inte jag hur du lever, men en sån här viktig debatt kanske kunde föranleda barnvakt eller att lämna över kotten på morsan en kväll. Det är helt enkelt en vansinnigt dåliog bortföklaring, nästan sämre än den där med valanalysen...

Anonym sa...

Men vänta lite nu? Var kom alla sverigedemokratssymatisörer ifrån helt plötsligt? Diskuterar ni endast när det berör specifikt ert parti? Varför har ni inte försökt debattera någon av alla de andra viktiga frågor som tagits upp på denna blogg?

Anonym sa...

Vi är inte nödvändigtvis sympatisörer. Men eftersom bloggen listas på SvD som körde detta som en toppnyhet så är det ju inte så konstigt att folk hittar hit och kommenterar.

Notera nu det gamla vanliga. Så länge man inte ignorerar SD är man alltså sympatisör. Intressant.

Anonym sa...

De som äro vilse i pannkakan väntar med intresse. På www.sverigedemokraterna.se/riksdebatten kan man följa hur lång tid det tar innan socialdemokraterna tar debatten. Kommer det ta dagar, veckor, månader, år eller, som så många gånger förr, mandatperioder? Luciano, inser du vilken gyllene chans du har?

Luciano Astudillo sa...

Flera intressanta kommentarer. De somn rör min prioritering att välja familj framför tv8 - överskattar detta medie. Däremot kommer fler chanser.

Jag är övertygad om att vi socialdemokrater väldigt snart - på mycket hög nivå - tar debatten mot sd. Jag lovar!

Men klart är att Sd kännar på uppmärksamheten...här borde media fundera varför de gör detta parti så viktiga.

Anonym sa...

Tjänar på uppmärksamheten... : )